ponedjeljak, 21. veljače 2011.

OBAVIJEST

KUGLAČKI SAVEZ SDŽ
Poljudsko šetalište bb
21000 Split
V/N

KUGLAČKIM KLUBOVIMA

KK «Imotski»
KK «Trogir»
KK «Županijske ceste»
KK «Sinj»
KK «Knin»
KK «PZC»

Upozoravam navedene Klubove da poštuju Propozicije te se istih pridržavaju u cijelosti. Poslije odigranog 14. kola, neće se odigrati nijedna utakmica, a klubovi koji ne odigraju sve utakmice slijede disciplinske mjere.

Članak 41.

Zbog kvara jedne staze, koji se ne može otkloniti, glavni sudac će obvezno sa preostalim igračima (parovima), nastaviti sa igrom do završetka seta, a igraču kod kojeg je nastao kvar kao i njegovom protivniku, obvezno (ako je kvar nastao u čišćenje) upisati poziciju čunjeva koja je nakon kvara ostala, te po završetku igre ostalih igrača iste (dotični par) obvezno prebaciti na susjedne staze, te nastaviti s njihovim nastupom do završetka dotičnog seta.
Nakon toga, vodstvo utakmice odlučuje o nastavku utakmice na dvije ili ako kuglana ima više staza, na drugim stazama o čemu odluka “za” ili “protiv” mora biti jednoglasna.
Kod prekida dužih od 15 minuta, igrači izvode pet hitaca u pune.
Sve odgođene, pomaknute, opravdano prekinute ili neodigrane utakmice I. dijela moraju se odigrati prije početka 11. kola za Drugu i 7. kola za Treću ligu Regija «Jug».
Sve odgođene, pomaknute, opravdano prekinute ili neodigrane utakmice II. dijela moraju se odigrati (Druga liga) prije početka 21. kola za i 13. kola za(treća liga).
Za odigravanje zaostalih utakmica, klubovi se sami dogovaraju, u suprotnom odigravanje istih određuje voditelj natjecanja to prema prijavljenim redovitim ili pričuvnim terminima. Pisani i ovjereni dogovor klubovi dostavljaju V/N koji će u s kladu sa Propozicijama, dogovoreni termin «odobriti» ili «ne».

S poštovanjem

Split, 20. 02. 2011. godine.

Voditelj natjecanja

Josip Listeš

Nema komentara:

Objavi komentar